Hästen lämnades att svälta ihjäl – 6 månader senare fick Benny livet tillbaka

Jag har sagt det innan jag och jag säger det igen. Jag förstår inte hur människor kan skada och vanvårda sina djur. Jag kan verkligen inte förstå det.

Jag har sett och läst så många fall där hemska människor plågat och misshandlat dina djur till döds utan att brys sig om det. Varje gång är det lika ofattbart att det händer. 

 Nu kom jag över ett nytt fall som tack och lock fick ett lyckligt slut. Det handlar om hästen Benny. Hans ägare lämande honom att svälta ihjäl. Benny fick inte ordentlig mat och vatten under en lång period och blev bara magrare och magrare. Till slut var han så smal att han inte kunde resa sig upp.

https://www.youtube.com/watch?v=dggpFBk88kI
Youtube 

 

En dag hittades han av en kvinna som tog med sig Benny till sin gård. Hon var fast besluten att hjälpa honom. Benny skulle bli frisk och stark igen.

Youtbe

 

 

Kvinnan omhändertog Benny och gav honom mat och kärlek. För första gången hade Benny någon som brydde sig om honom på riktigt.

Med tiden blev benny starkare och starkare. Efter en månad kunde han stå själv. Varje gång han fick mat sparkade han på hinken, där maten låg, av lycka. Benny fick äntligen  äta sig mätt.

Youtube

 

Efter sex månader var Benny strak och kry. Han hade fått livet tillbaka tack vare den här underbara kvinnan som tog sig an honom.

 

Youtube

Jag önskar Benny all lycka till i framtiden och tackar dessa underbara människor som jobbar med att ta hand om utsatta djur.

Här kan du se en video på den underbara förändringen:

 

 

 

Dela gärna m dig av den här fantastiska histoern med dina vänner och familj på Facebook.

 

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.