Hemlöse hunden våldgästar bröllopet – titta nu på parets fantastiska reaktion

Det var Matheus och Marílias stora dag – men det skulle visa sig att den var minst lika viktig för en hemlös och ensam hund utan någonstans att ta vägen. Alla hade dock inte reagerat likadant på en oinbjuden gäst som det här bröllopsparet gjorde.

Matheus och Marília, som bor i São Paulo i Brasilien, hoppades på ett utomhusbröllop förra månaden – men vädret hade andra planer. När en storm plötsligt drog in på bröllopsdagen, och regnet vräkte ner, bestämde sig paret för att sätta upp ett stort tält för vigseln. Men det var inte bara bröllopsparet och deras inbjudna gäster som hoppades på att hålla sig torra den dagen.

Medan gästerna slog sig ner på sina platser vandrade plötsligt en hemlös hund in under tältet och sökte skydd undan skurarna. Hunden motades snabbt ut av gästerna igen – men till allas förvåning blev han inte kvar ute i kylan länge.
– När bröllopsmarschen började spelas var det hunden som vandrade in igen, säger Marília till The Dodo.

Trots den udda synen kunde inte gästerna ana vad som skulle hända härnäst.

Hunden lånade klänningen

Hunden motades återigen ut i regnet av gästerna och ceremonin kunde fortsätta som planerat – den här gången med bruden vid altaret. Men precis när paret läste upp sina löften till varandra kom den lurviga krabaten tillbaka.
– Hunden kom fram och la sig på min slöja för att sova, säger Marília.

Den här gången var det ingen som hade hjärta att slänga ut honom i stormen igen – speciellt inte bruden. Hon delade mer än gärna strålkastarljuset, och lite av sin klänning, med den blöta bröllopsgästen.
– Det var en trevlig överraskning för mig, för jag älskar hundar, säger Marília.

Men när parets stora dag började gå mot sitt slut – och regnet lugnat sig – hade den fyrbenta gästen försvunnit ut igen, precis lika mystiskt som han vandrade in.

 

Fick en ny familjemedlem

Historien tar dock inte slut här. Matheus och Marília hade under kvällen nämligen bestämt sig för att adoptera den ensamma gatuhunden – som nu var spårlöst borta. Mer än en vecka gick innan paret fick reda på var han höll hus.
– Det tog lång tid innan vi hittade honom, men till slut fick vi reda på var han var, säger Marília.

När paret fått hem hunden till sig gav de honom namnet Snoop.
– När vi kom hem stoppade jag honom i ett bad. Sedan lekte han, åt och drack vatten. Han var väldigt glad och sov jättebra den första natten. Vi är alla väldigt lyckliga, säger Marília.

Fotocred: Ampara Araripina 

 

Det visade sig att hunden Snoop kom oinbjuden till helt rätt bröllop. Han fick inte bara en rolig kväll, utan även en familj. Dela gärna för att hylla det varma bröllopsparet som tog ensamma hunden till sitt hem.