Hemlös hund smög in på polisstationen – skaffade sig familj och ett jobb

Att ”ta tag i sitt liv” kan vara lättare sagt än gjort, därför är det extra imponerande att en hemlös hund lyckas fixa både familj och ett jobb på egen hand. 

Poliserna på stationen i Puerto Rico blev minst sagt överrasskade när den väluppfostrade hunden Gorgi hälsade på, vilket slutade i ett helt nytt liv för den fyrbente.

När en ensam hund smög sig in på polisstationen i Peurto Rico förstod personalen snabbt att dne var hemlös. Dock var det något speciellt med den lilla svart/vita hunden, han var inte som andra hundar. 

Trots att hunden levt ett hårt liv på gatan var han lugn och betedde sig väluppfostrat, vilket förvånade polisstyrkan som fattade tyckte för hunden direkt. 

Facebook/Policía de Puerto Rico

Eftersom att hunden fortsatte att hälsa på regelbundet gav de honom ett namn – Gorgi, och efter en kort tid bestämde de sig för att rädda Gorgi. De började med att betala hans veterinärskostnad, sedan utsåg de honom till stationens egen polishund, ett jobb som Gorgi utför med stolthet. 

Se så nöjd han är. 

Facebook/Policía de Puerto Rico

Prova Vital Pet – ett naturligt kosttillskott för hundar framtaget av forskare. Beställ idag och få 50% rabatt. (Annons från Vital Pet)

 

Gorgi trivs bra med sin nya familj (och kollegor).

Facebook/Policía de Puerto Rico

Så fin han är, det syns att han trivs. 

Facebook/Policía de Puerto Rico

Vilken ambitiös hund. Från att ha levt på gatan till att nu ha en stor familj och ett ärofyllt uppdrag. Hundar är fantastiska, dela gärna om du håller med.