Hemlösa hundarna var oskiljaktiga – nu adopterar djurvänner dem tillsammans

Att mista sin bästa vän kan vara något av det mest plågsamma som finns.

Men det gäller inte bara oss människor, utan även djur. 

De här två hundarna lämnades in på ett djurhem tillsammans – och personalen skulle häpna när de såg de två oskiljaktiga vännerna.

Det här är hundarna Chewy och CC. De levde lyckliga tillsammans med sin ägare men när barnet i familjen blev allergisk tvingades de att adoptera bort sina älskade hundar. 

På djurhemmet antog de anställda att hundarna skulle kunna adopteras var för sig till en ny familj. Men det var långt ifrån vad som skulle hända när personalen såg vilka Chewy och CC var.

Bildkälla: Facebook / Kristy Lynn Steltzer

Personalen såg hur nära Chewy och CC var varandra. De sov tillsammans, vilade tillsammans och ja, gjorde allting tillsammans som två bästa kompisar. Djurhemmet valde till slut att adoptera bort dem i ett ”kompispaket”. Vill du adoptera den ena måste du adoptera den andra också. Chwey och CC var helt enkelt oskiljaktiga.

”Varje gång vi går förbi kenneln sitter CC antingen på Chewy eller tätt intill honom. Chewy i sin tur bryr sig inte alls. De gillar verkligen att vara nära varandra”, säger Jessica som jobbar på djurhemmet till The Dodo

Bildkälla: Facebook / Animal Rescue League of Iowa

Bara några månader senare skulle de båda få en ny familj. En kvinna vid namn Amber valde att adoptera Chewy och CC och de blev kärleksfulla familjemedlemmar tillsammans med ytterligare två hundar och tre grisar. 

Bildkälla: Facebook / Animal Rescue League of Iowa

Vänskapsband kan knytas överallt, oavsett om vi är människor eller djur. Men Chewy och CC:s vänskap är en så otroligt fin historia som visar hur trogna och kärleksfulla hundar verkligen är. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du likt jag älskar hundar för deras hängivenhet.