Hemlösa hundvalparna blir räddade från liv på gatan – nu kan de inte släppa varandra

De här två hundvalparna blev räddade från ett liv på gatan i Vietnams huvudstad. Nu lever de i ett buddhisttempel – och de är oskiljaktiga ända sen dess. 

Bilderna på den kärleksfulla duon har tagit internet med storm sen de publicerades i asiatiska sociala medier, rapporterar Daily Mail.

 

Den lite större hunden håller om sin mindre vän hårt. De levde ett tufft liv på gatan i Ho Chi Minh City, tills de blev räddade av buddhisterna. 

Nu kan de inte sluta kramas och deras härliga famntag värmer nu hjärtan över hela världen, efter att bilderna spridits via sajten Weibo i Asien. 

Jag kan inte fatta hur man kan lämna två såna fantastiska varelser mitt ute på gatan i en så stor stad! Så tänkte de flesta som också har sett bilderna i sociala medier i Asien. 

Lyckligtvis så verkar det inte som om de här små krabaterna tänker släppa taget. Nu gör de sig som bäst hemmastadda i sitt nya hem. 

Vi vet inte så mycket om deras liv, eller exempelvis var templet ligger. Men förhoppningsvis kommer snart en uppdatering från Asien!

Även om de föredrar att vara tillsammans verkar det som om de ibland också ställer upp på bilder ensamma. Här poserar minstingen framför kameran. 

…och här sitter den andra valpen skönt i skymningen. Det verkar som om de blir alltmer avslappnade ju längre tiden går. 

Kanske tack vare personer som den här mannen. 

Vilka härliga djurvänner som tog hand om dessa sötnosar! Sprid kramar genom att dela vidare till dina vänner.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.