Hemlösa kattungen stjäl rampljuset under direktsänd TV-sändning

Djur har en förmåga att dyka upp när man minst anar det – och för det här TV-ankaret blev morgonsändningen minst sagt speciell.

Helt plötsligt från ingenstans dyker den hemlösa kattungen upp.

Men den lilla krabaten har andra planer än att gå vidare.

Under en direktsänd TV-sändning kan mycket gå fel. Ljud som inte fungerar, lampor som släcks eller rullande kameror som ställer sig i vägen.

För den här nyhetsuppläsaren var det någonting helt annat, men gulligt, som skulle göra att direktsändningen tog en oväntad vändning.

Youtube

Helt plöstligt tittar en hemlös liten kattunge fram bakom bordet. Katten hoppar upp på bordet och tar sig en rundtur för att upptäcka vad som finns. 

Youtube

Nyhetsankaret inser att han är i direktsändning och fortsätter prata. Men den hemlösa katten verkar inte skrämmas av att vara med i TV – och efter några sekunder får den syn på någonting den verkligen gillar.

Youtube

Efter några sekunder får katten syn på en dator. Den skyndar sig snabbt dit, ställer sig på tangentbordet och lägger sig till rätta på den varma ytan. 

Youtube

Nyhetsuppläsaren finner sig i situationen. Han fortsätter läsa sina nyheter tills det blir paus och lägger katten i en liten filt. I stället för att vara en katt på vift blev den adopterad av en person på nyheterna – och nu får katten massvis med kärlek varje dag.

Youtube

Den här hemlösa katten är ju bara för gullig. Helt ensam i stora världen och till slut hamnade den framför TV-kamerorna. Den verkar inte ens rädd eller ett dugg skrämd, och det är väl det mest fantastiska med katter. Vad som än händer finner de sig i situationen, och hittar gärna en varm plats att vila på.

Dela gärna artikeln med en vän på Facebook som bara måste se den här ursöta kattens äventyr i direktsändningen!