Hemlösa Sansa var tvungen att föda under ett hus – se nu när de sju pitbullvalparna räddas

När organisationen Hope For Paws fick samtalet om att en hemlös hund hade fått valpar under ett hus var det bara en sak de kunde göra.

De åkte dit, tog hand om hundmamman, för att sedan klättra ner i det trånga utrymmet under huset för att rädda de små, rädda valparna.

Här nedan kan du se den fantastiska filmen.

När Hope for Paws fick samtalet om en hemlös pitbullmamma som hade fött valpar under ett hus åkte de genast till platsen för att hjälpa hundarna.

Först lockade de fram mamman med mat och gav henne namnet Sansa. Sedan var det dags att leta reda på de nyfödda valparna.

I ett väldigt trångt utrymme under ett hus hade Sansas valpar gömt sig långt in i ett hörn. Här ser man verkligen hur trångt det var där under:

Valp under hus

Genom att krypa ner under huset lyckades hjälparbetarna på Hope For Paws få ut valparna, en efter en. Totalt fanns det sju små valpar under huset.

Se det fantastiska klippet där Sansa och hennes valpar räddas från det trånga utrymmet.

Människor som de här hjälparbetarna gör jorden till en bättre plats. Jag hoppas verkligen att Sansa och valparna hittar ett varmt hem. Dela gärna om du också önskar dem allt gott i livet!

Djurbibeln står på djurens sida.