Hennes 7 valpar dog i branden – men titta nu när hon möter hemlösa flocken

Den 20 februari 2017 rasade delar av Jessica Woodruffs liv bokstavligen samman.

En brand utbröt i hennes lada och skapade ett förödande, brinnande inferno för djuren som fanns där inne. 

Branden tog livet av fyra getter och en gris. Jessicas älskade hund Daisy förlorade också sin kull av tre veckor gamla valpar. 

Jessica förgäves ta sig in till den brinnande ladan, men det var för sent. Hon fick även hålla tillbaka Daisy, som försökte rusa in i den eldhärjade ladan.

”Det gick på några minuter bara. Det var hemskt”, säger Jessica som tror att branden startades av en värmelampa, som var tänkt att hålla kullen varm.

Jessica märkte hur förkrossad Daisy var över att ha förlorat sina 7 älskade valpar. I kölvattnet av tragedin blev hon deprimerad och vägrade att äta.

Men kanske det mest hjärtskärande var att hon gick ned till ladan varje dag och satt utanför dörren och väntade, gnyendes. 

Jessica ville göra allt i sin makt för att hjälpa Daisy läka sitt brustna hjärta. Hon gick ut på Facebook för att se om det fanns några lokala valpar som behövde ett fosterhem.

En kvinna vid namn Lorna Murphy svarade. Lorna femåriga hund, Chloe, hade avlidit kort efter att hon fött sin kull på 8 underbara små svartvita valpar.

Lorna och Jessica ordnade ett möte och Daisy åkte för att träffa kullen. 

Titta på videon nedan för att se vad som hände sedan – det är inget annat än otroligt! 

Vissa säger att hundar inte har känslor. Men det här ögonblicket bevisar verkligen motsatsen! 

Vad fint gjort av ägaren Jessica att hjälpa sin älskade vän att läka, för ingen borde tvingas gå igenom detta – oavsett om du är hund eller människa. 

Dela gärna vidare denna fina historia om den också rörde ditt hjärta!