Hjältehunden Killian stoppade barnvaktens misshandel av sonen.

Hundar förstår så mycket mer än man tror. Hunden Killian är en av dessa fantastiska fyrbena vänner som räddade livet på sin lillhusse. Han hyllas som hjälte efter att ha varnat sina ägare om att barnvakten inte var den dom trodde. Du kan läsa vad som hände här nedan.

Vilken fantastisk hund Killian är!

2013 skaffade Benjamin och Hope en ny barnvakt till sin lilla son Finn. Först trodde det att allt fungerade bra, men efter ett tag upptäckte de att hunden Killian betedde sig konstigt varje gång barnvakten var i närheten.

Killian var vanligtvis en väldigt lugn hund, men nu började han plötsligt morra så fort barnvakten närmade sig barnet.

Föräldrarna misstänkte genast att något var allvarligt fel. De litade på sin hund och förstod att barnvakten dolde något.

De gömde en ljudinspelare under soffan för att se vad barnvakten gjorde när hon var ensam med Finn. Det skulle visa sig vara mycket värre än de kunde ana. På inspelningen kunde de tydligt höra hur hon skrek och plågade deras son.

 

Tack vara Killians varning kunde barnvakten bli åtalad och Finn klarade sig utan fysiska skador. Jag vågar inte ens tänka på vad som skulle ha hänt om hon hade fått fortsätta ta hand om barnet.

 

Här nedan kan du se en intervju med föräldrarna.

Vilken otrolig tur att föräldrarna tog sin hunds varning på allvar! Hundar förstår så mycket, och de kan vara väldigt beskyddande mot sina familjemedlemmar. Finn ska vara glad som får växa upp med en så bra vän vid sin sida!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.