Den vita hjorten tar hand om sin nyfödda kalv, men titta nu när den stora överraskningen dyker upp.

 Ett barns födsel hör sannerligen till livets absolut största höjdpunkter. Det lilla miraklet är något en mamma och pappa aldrig glömmer, oavsett om det handlar om oss människor eller om djuren.

Det här klippet har den senaste tiden fått stor spridning på nätet och det är inte direkt svårt att förstå varför. Klippet visar hur en hjortmamma tar hand om sin nyfödda, bruna, lilla unge och ger den all den kärlek en nyfödd kan tänkas behöva.

Detta är givetvis helt fantastiskt att få bevittna, men det som händer en liten stund in i klippet är om möjligt än mer otroligt.

 Den bruna lilla kalven är den här hjortfamiljens senaste tillskott och den lilla ungen får verkligen rejält med kärlek från sin mamma. Men hur fint det än är att se så väntar nästa överraskning alldeles runt hörnet, nämligen kalvens tvilling!

Håll dessutom ett noggrant öga på färgen på tvillingens päls – han må vara en tvilling, men han kommer sannerligen att sticka ut i världen. När man ser detta klipp slås man än en gång av hur fantastiskt vacker vår värld ändå är.

Se själv i spelaren här under och det fantastiska börjar omkring 8:10 in i klippet:

 

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.