Hon adopterar en sjuk hund för att den ska få dö i trygghet. 3 månader senare? Vilket mirakel!

Det är hjärtskärande att tänka på, men det finns väldigt många hundar där ute i världen som är i desperat behov av ett tryggt och kärleksfullt hem. Men som tur är finns det vissa människor som brinner för att rädda djur och de lägger ned hela sin själ för att drabbade katter och hundar ska få en andra chans. Amerikanska mamman Mary och hennes döttrar, Abby, Anna, och Alaina har tillbringat mycket tid i Turkiet genom åren där de försöker hjälpa så många gatuhundar som möjligt. Djurhemmen i landet väljer sällan att avliva hundar, så det kan lätt bli överfullt på många av omplaceringshemmen. På ett hundhem fanns det 4000 hundar på en och samma plats och förhållandena var verkligen chockerande. Även om Mary och hennes döttrar gjorde allt för att hjälpa till, så var det helt enkelt för få för att rädda alla hundar. Men de gjorde allt de kunde. Och när Marias lilla dotter såg en döende valp, visste hon att hon var tvungen att ta hem den stackars hunden till sitt hus, så att den i alla fall skulle få dö i fred och omgiven av kärlek. Valpen led av valpsjuka, som orsakar allvarliga neurologiska problem och nästan alltid leder till döden. Men denna lilla sötnos verkade inte bry sig om att oddsen var emot henne. I själva verket beslutade hon sig för att kämpa allt vad hon kunde för att få stanna i det hem ödet hade fört henne till…

Även om det är tråkigt att det finns så många hundar där ute som är i behov av hjälp, så är det sådana här historier som kan påminna oss om att det alltid kommer att finnas hopp, bara du har tron och viljan! Hade fler familjer agerat som denna hade kanske varje hund haft ett tryggt hem.

Dela gärna denna rörande berättelse om du vill hylla denna familj och valpens makalösa väg tillbaka. Vilken förvandling!