Hon har fått ögat utpekat och benet avhugget, men hennes kärlek vet inga gränser. Vilken fantastisk hund!

Hon var brutalt misshandlad. Hennes ben hade huggits av med en kniv, och ögat var utstucket. Men Kaylas sorgliga öde fick en helt ny riktning efter att några personer åkt tvärs över ett land för att rädda henne. Varning för starka bilder!

När djurorganisationen Hope for Paws i Los Angeles fick ett samtal om en hund i nöd i Mexiko hade de ingen aning om hur illa situationen skulle vara. De skickade en person som skulle hämta henne, och det hunden Kayla varit med om skulle visa sig vara det värsta fall av djurmisshandel de någonsin sett.

När hunden Kayla väl blev räddad hade redan det värsta man kan tänka sig drabbat henne. Hon hade fått det ena benet avhugget med en kniv och henne ena ögat hade petats ut.

Men trots att hon hittades i det eländiga skicket, och hade blivit totalt misshandlad, så var hon inte rädd för människor utan hon sökte efter kärlek.

Hon behövde akut vård, och det visade sig att det inte bara var utsidan det var fel på. Hon hade inälvsparasiter och diverse andra sjukdomar.
”Kayla hade en sådan smärta… Jag kan inte förstå varför någon gör så här mot en hund.” skriver Eldad Hagar, på Hope for Paws på sin Flickr.

Det tog några dagar innan Kayla kunde opereras i USA. Hennes skick var dåligt och när hon väl kom till Los Angeles var kroppen försvagad av infektionerna.
”Det var så sorgligt att se henne, men ändå så fantastiskt att hon slickade oss och viftade på svansen när vi rengjorde hennes sår.” skriver Hagar.

Kayla fick den vård hon behövde: resterna av ögat togs bort och den lilla stumpen hon hade kvar av benet. Nu läker hon, och trots hennes förfärliga historia så älskar hon människor. Hon älskar att mysa och bli kliad på magen.

Den här hunden är verkligen en läxa om att man aldrig ska ge upp, inte ens när det är som mörkast. Det här hunden är verkligen fantastisk, vilken kämpe!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna