Hon hittar 7 hästar sovandes i stallet. Men när hon slår på kameran… OJ!

Liz Mitten Ryan hörde ett konstigt ljud från en av sina lador och gick för att titta. Hon kunde knappt tro vad det var hon såg och började genast att filma.

Liz driver en stor hästgård som kallas Equinisity. Människor från hela världen kan komma och besöka henne och testa på att leva nära naturen och hennes hästar. Hästarna har stora ytor att röra sig på och det var en solig och skön dag ute. Ändå hade alla hästarna bestämt sig för att gå in i den öppna ladan den här dagen.

De hade precis ätit och ville helt enkelt smälta maten i skuggan en stund. Flera av dem passade på att släppa väder samtidigt, och det var det ljudet som Liz hade hört utifrån…

Det är inte ovanligt att hästar vilar och sover i grupp, men de måste vara helt avslappnade och trygga med varandra och omgivningen. Ofta stannar en av dem vaken för att hålla vakt. Men just den här dagen verkar de snarare mysa tillsammans än att sova!

Jag vill bara förtydliga att ingen av hästarna i klippet nedan har några sjukdomar eller andra magproblem, de behöver helt enkelt bara lätta lite på trycket 🙂

Du kan se Liz film på de pruttande hästarna här nedan.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna