Hon hittar en vilsen hund i diket, men får en chock när hon ser vad som ligger bredvid. Otroligt!

I USA är det inte ovanligt att man ser gatuhundar längs vägarna, och de flesta människor passerar utan att bry sig. Men när Kathy såg hunden Ella var det något som fick henne att stanna. Och det var en himla tur att hon gjorde det!

Det här är Kathy Wilkes-Myers.

Bildkälla

00

Det var längs den här motorvägen som Kathy såg en hund sitta. Hon trodde först att det var en gatuhund.

Bildkälla

01

Men det var något med hunden som inte stämde. Hon verkade alldeles för tillgiven och snäll för att vara en gatuhund. Kathy tog med henne hem.

Bildkälla

02

Hon hade ingen aning om vem som ägde hunden. Men det verkade som hon platsen vid motorvägen var speciell för henne. Så Kathy åkte tillbaka och letade efter ledtrådar.

Bildkälla

03

Där hittade hon en hög med saker. En tandborste, mascara och ett ljus med namnet ”Michelle” på. Det såg ut som att någon samlat ihop sakerna och sovit bredvid dem.

Bildkälla

04

Då mindes Kathy att det skett en bilolycka på samma plats ett par veckor tidigare. Kan hunden ha varit med i bilen? Kan det vara därför hon stannar vid platsen? För att vänta på sina ägare som aldrig kommer tillbaka?

För inte kan väl människorna ha överlevt den här olyckan?

Bildkälla

05

Jo, det kunde dom!

Bildkälla

06

Kathy ringde polisen och fick namnet på familjen som var med i bilolyckan. Alla hade klarat sig, och kvinnan i familjen hette Michelle.

Det visade sig att hunden, som heter Ella, också var med i bilen, men försvann efter olyckan. Hon har sedan levt i diket i 13 dagar och samlat ihop de saker som luktade som hennes familj. Familjen trodde att hunden dött i olyckan och kom därför inte och letade efter henne.

Ella levde på reser som hon hittade i diket och väntade troget på att någon skulle hämta upp henne. Om det inte vore för Kathy hade hon förmodligen dött i diket.

Äntligen kunde familjen återförenas med sin hund igen! Vilken lycka!

Bildkälla

07

Här nedan kan du se ett tv-inslag om händelsen.

Ella är verkligen en trogen hund, som väntade kvar vid platsen där hon sist såg sin familj. Jag är så glad att hon blev räddad!

Tyckte du också att det här var en fantastisk historia? Dela gärna med dig av den till dina vänner så att fler kan läsa om Ella och hennes familj!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna