Hon ska filma förödelsen efter tornado när en hund på gräsklippare plötsligt möter hennes blick.

Naturkatastrofer är skoningslösa och drar ofta med sig allt i sin väg. De kan förstöra oerhört mycket för familjer och är både traumatiska och hemska att behöva uppleva. Så när journalisten Andrea Martinez på KYTX åkte ut för att rapportera om skadorna efter en tornado var hon känslomässigt redo för en jobbig arbetsdag. Men hon var definitivt inte beredd på vad hon skulle mötas av när hon kom till platsen. Andrea fick nämligen ögonkontakt med en hund och när hon bad kameramannen att vända runt med kameran kunde man se att hunden satt helt avslappnad och stirrade tillbaka… på en gräsklippare! Andrea kunde inte låta bli att skratta åt den oväntade och lustiga synen – och det tunga reportaget fick en helt annan vändning tack vare den gulliga hunden. Det är verkligen så att de små glädjeämnena kan hjälpa mycket i tuffa tider.  

While surveying the damage in Malakoff, Andrea Martinez KYTX stumbled upon an interesting scene, to say the least. Watch the video below! #cbs19wx

Publicerat av KYTX CBS19 den 8 mars 2016

Ett gott skratt förlänger livet och det var skönt att det ändå kunde gå att hitta någon ljusglimt i den bedrövliga situationen.

När jag såg det här brast jag genast ut i skratt åt den underbart söta lilla hunden. Det är verkligen som att hunden undrar varför journalisten är så konstig och stirrar!

Om du tyckte att det här var gulligt får du gärna dela vidare till dina vänner. Vem vet, hunden kanske är en utmärkt liten hjälp för att klippa gräsmattan!