Höstmys: Lycklig Anders Bagge visar upp sin nya hund – med en rörande och intressant detalj

Familjen Bagge växer! ”Idol”-jurymedlemmen Anders Bagge har fått en ny hund – nyfödda valpen Sonja.

Nu får han ta emot glada lyckönskningar från fansen – och själv visar Bagge upp sin nya familjemedlem på Instagram.

– Som jag har väntat på detta! skriver han.

Anders Bagge befinner sig i ett lyckorus. ”Idol”-profilen har nämligen fått välkomna en ny medlem till familjen: Nyfödda valpen Sonja. Producenten och tv-profilen berättar själv om den glada nyheten i ett inlägg på Instagram. Där har Bagge själv lagt upp en bild på Sonja – och fansen är fullkomligt bedårade.

– Vi är så lyckliga att vår Sonja såg dagens ljus i dag. Som vi alla har väntat på detta!! Så i jul har vi två Oldisar och två Jack Russells. Yeah!!!! Vilken julklapp! skriver Anders Bagge.

Vi @johannalindjlc och även @irisbagge är så lyckliga att vår Sonja såg dagens ljus idag ❤❤ Som vi alla har väntat på detta!! Hon är en valp ifrån @crownedbulldogges och hennes mor heter Bodil och är Iris halvsyster. Så i jul har vi 2 Oldisar och 2 Jack Russells .yeah!!!! What a Christmas gift! ??❤ Flera kommer säkert fråga, varför inte vi tar Hundstallets hundar, men vi har försökt, men våra Jack Russells är svårflörtade mot stora som små.(tuffingar) Men detta innebär inte, att vi inte kommer fortsätta att leta och ha ett öppet hem för hemlösa hundar, tvärtom.. Spelar ju in "Bagges hemlösa hundar 2 nu" och jisses vilka kap som finns, så gå in på deras hemsida @Hundstallet om ni söker en hund som behöver kärlek, det finns massor Kram Anders+Familj

A post shared by Anders Bagge (@andersbagge1) on

Det är också intressant att Sonja välkomnas till en familj där hon redan har en släkting. Sonja är systerdotter till hunden Iris, som Anders Bagge fick i maj i fjol. Då välkomnade Bagge sin nya familjemedlem med ballonger.

Här får man träffa Iris! Hej på dig sötnos!

Hur vacker är min Iris!!

A post shared by Anders Bagge (@andersbagge1) on

Bagges följare på Instagram är redan förtjusta i den nya familjemedlemmen, och många skriver lyckönskningar i kommentarerna. ”Vilken lycka! Så söt! Er fina familj växer!”, skriver en person. En annan följare nästan skriker rakt ut: ”Herregud, vilken godning”.

Förra året förlorade Bagge sin älskade hund Esther, och han berättade om sorgen i TV4-programmet ”Mitt liv som valp”.

– Esther var mer än en familjemedlem. Hon var min bästa kompis, hon var min trygghet, min bästa vän. Shit vad jag saknar henne när jag står här, det är helt absurt, säger Anders Bagge i ”Mitt liv som valp”.

Foto: TV4

 

Här är en fin bild på Anders och Iris!

Dela om du också tror Anders Bagge är en fantastisk husse!