Hund hittas misshandlad och döende vid bäcken – då gör djurvännerna det enda rätta

När jag ser hur vissa människor vanvårdar djur kokar det inom mig – jag skulle snarare säga att det monster som misshandlar djur, inte människor.
 
Oftast hjälper det ju inte att bara bli arg, men kan vi tillsammans sätta ljus på djurmisshandel och visa att det är något vi aldrig accepterar, då kan vi förhoppningsvis få några personer att tänka om i framtiden. 
 
Tyvärr har vi inte nått hela vägen än – titta bara på när denna hund i Turkiet hittades svårt skadad och dumpad vid en bäck.
 
Läget kändes hopplöst, enligt de räddningsarbetare som hittade honom var det ett mirakel att hunden överhuvudtaget var vid liv.
 
Men trots att människor skadat honom så illa, var det tydligt hur lättad hunden var över att ha blivit räddad.
 
Otroligt nog viftade han till och med på svansen när räddningsarbetare förde honom till djursjukhuset.
© Youtube

Räddningsmanskapet tog hunden till Lets Adopts center där han snart fick namnet Khan, på grund av sin kämpaglöd.

Det var dock länge osäkert om Khan skulle överleva sina skador, han var oförmögen att stå upp och kunde inte lyfta sitt huvud på egen hand.

Men hans livsgnista verkade på något sätt hålla honom vid liv och personalen på djursjukhuset var fast beslutna om hjälpa honom att återhämta sig.

© Youtube

Veckorna passerade långsamt, samtidigt som Khan började återhämta sig allt mer.

Khan var en riktig kämpe som viftade på svansen, varje steg längs vägen till sitt nya liv.

Trots att hans tidigare ägare behandlat honom på det grymmaste av vis, förstod Khan att hans räddare bara hade kärlek och medkänsla för honom, och han litade på de som vårdade honom.

© Youtube
 
Snart var Khan på tassarna igen. 
 
När han fått alla styrka tillbaka blev Khan också adopterad av en kärleksfull ung kvinna, som kommer att se till att han aldrig behöver lida mer i sitt liv.
 
Vi önskar dig och din ägare all lycka i världen, Khan!
 
Kolla gärna in den rörliga video på Khans räddning, återhämtning och adoption.

Dela gärna vidare denna historia om du blev rörd av att se Khans förvanlding och om du är emot all form av djurmisshandel!