Hund räddas från Mexikanska golfen efter att ha legat i vattnet i tre timmar.

Ibland är man på exakt rätt plats vid precis rätt tillfälle. Det var vad som hände när två amerikanska par var ute med båt på Mexikanska golfen och en av dem såg något i vattnet. Det var litet och hade de inte varit så pass nära hade de aldrig upptäckt det. När de såg vad det var kunde de knappt tro det: En liten Jack russell terrier – mitt ute på havet.  

Man kan tänka sig de två parens förvåning när de såg en hund så långt ut till havs. De skyndade sig att dra upp honom i båten och ringde kustbevakningen. Det visade sig att hunden hade anmälts saknad av sin ägare tre timmar tidigare.

Det enda som syntes när paren upptäckte hunden var i princip hans nos. Han kunde hålla sig flytande med hjälp av en flytväst. Hade han inte haft den är det oklart om han hade kunnat hålla sig ovanför ytan i tre timmar.

hund1


Bildkälla: Youtube

Snart kunde hunden återförenas med sin lyckliga ägare som dök upp och skrek hundens namn: Jägermeister. Ägaren var så lycklig att han var i tårar och sa till de två paren: ”Jag hade gett upp. Jag sökte så länge jag kunde men vi kunde inte hitta honom så vi trodde att vi hade förlorat honom”.

hund2


Bildkälla: Youtube

En otrolig historia med ett lyckligt slut. Vad hade kunnat hända om inte Jägermeister hade haft en flytväst? Dela gärna detta vidare!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.