Grannens hundar bet frun till döds på julafton: Makens starka ord till ägaren är något alla borde läsa

En del människor ska inte ha husdjur. Så enkelt är det! Det har vi sett prov på flera gånger tidigare. Exempelvis med hunden Benji vars ägare inte gav honom någon mat. Eller hundägaren i Linköping som helt sonika drog utomlands – och övergav sin hund.

En fruktansvärd händelse i Tennessee, USA, är ännu ett exempel på detta.

Det var en helt vanlig morgon för Lorraine Saylor, 66. Hon satt utanför sitt hus och matade sina katter i lugn och ro. Men det skulle snabbt förändras. I ett blixtsnabbt ögonblick attackerades hon av grannens två pitbulls. Ägaren var inte i närheten, men Lorraines make John stod i sovrummet och hörde hur någonting inte stod rätt till ute på gården. Det skriver WATE.

John sprang ut och insåg att Lorraine attackerades av hundarna. När han försökte rädda livet på sin fru blev han själv attackerad, och svårt skadad av hundarna. John tvingades hämta sitt gevär för att rädda Lorraine, och få ett stopp på bitandet. Han sköt och dödade en av hundarna medan den andra flydde – för att senare hittas och fångas in av djurskyddsmyndigheten.

För Lorraine var det dock för sent. Hon var skadad så till den milda grad att hennes liv inte gick att rädda. Det berättar WATE.

Foto: WATE.

Den 42-årige ägaren till hundarna var redan när den tragiska händelsen inträffade häktad för ett annat brott han ska ha begått. Nu står han också åtalad för den skada som hundarna orsakade, skriver ABC News.

I en känslosam intervju berättar maken John om den tragiska händelsen, och om sorgen efter sin hustru som han varit gift med i 38 år. Han har också ett starkt meddelande till den 42-årige ägaren.

”Det är du som är ansvarig för min hustrus död”, säger han i intervjun här nedanför.

Tryck på dela-knappen om du håller med John om att det är ägaren det är fel på, och inte hundarna!