Hundarna som förlorat allt utom varandra kommer att adopteras bort tillsammans.

Det finns tusentals och åter tusentals gatuhundar i världen. Vissa av dem är födda på gatan och har tillbringat hela sina liv där. Andra var en gång någons husdjur, innan de övergavs och fick klara sig själva. Bambi och Booboo är två av det sistnämnda.

Fast de var inte helt ensamma i världen – de hade varandra.

 

Bambi och Booboo övergavs på en parkering i Florida, USA. Någon hade helt enkelt kört dit dem, slängt ut dem ur bilen och lämnat dem där. Där satt de sedan och väntade i vad som måste ha känts som en evighet. Hundarna var ensamma, förvirrade och fullkomligt livrädda. Det var tydligt att de stod väldigt nära varandra eftersom de satt tätt ihop och sökte varandras trygghet.

Trots att de var rädda vägrade de att lämna parkeringen. Förmodligen hoppads de att ägaren skulle komma och hämta dem snart. Ägaren kom aldrig tillbaka, men som tur var fanns det några djurvänner som var beredda att ta sig an dem. Det skulle dock inte bli så lätt.

Bild: Facebook

 

Bambi och Booboo, eller ”flickvännen och pojkvännen” som de också har kallats, ville inte låta sig fångas. Efter en lång kamp lyckades de i alla fall fånga Booboo i en fälla, medan hans flickvän smet.

Efter att ha sökt efter henne hela natten insåg de att det enda sättet var att hämta tillbaka Booboo för att locka henne till sig. De tog med honom i bilen och sedan behövde de bara vänta. Så fort Bambi fick se sin pojkvän närmade hon sig. De två var så desperata efter att få vara tillsammans igen så Bambi till slut hoppade in i bilen av sig själv. Hon ville bara vara med sin bästa vän.

Bild: Facebook

 

Som tur är verkar båda hundarna vara välskötta och må bra. De visar inga tecken på att ha blivit misskötta av sin tidigare ägare, förutom att de övergavs. Ägaren måste helt enkelt ha tröttnat på hundarna och släppt ut dem i hopp om att någon skulle hitta dem och ta hand om dem. Hemskt gjort, men jag är i alla fall glad att de mår bra idag!

Bild: Facebook

 

Deras räddare har bestämt sig för en sak. Bambi och Booboo ska inte behöva skiljas åt. De måste bli adopterade till samma hem.

Här nedan kan du se en film från när de precis har återförenats igen.

 

 

Jag tror att ni har en ljus framtid framför er! Lycka till Bambi och Booboo!

 

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.