Hunden är otröstlig efter att ha blivit återlämnad. Då får personalen en idé som förändrar hans liv.

Hunden Juice har spenderat 10 långa månader på MoCo AnimalServices, utan att bli adopterad. Personalen ville inget hellre än att hjälpa honom, men av någon anledning blev han alltid bortvald när människor besökte hundhemmet för att adoptera en ny hund.

Trots det klarade han av kennel-livet riktigt bra, och blev sällan stressad av de andra hundarna. Men för några månader sedan började han må sämre och bli stressad. Han behövde verkligen komma därifrån och flytta till en familj! En dag bestämde sig en i personalen för att ta hem Juice över natten för att ge honom en paus från livet på hundhemmet.

Men det skulle visa sig få förödande konsekvenser för Juice, till en början.

Morgonen efter när Juice kom tillbaka var han förkrossad. Han hade fått uppleva hur underbart ett liv hemma hos en familj kunde vara, och nu var han plötsligt tillbaka på hundhemmet igen. Han grät i flera timmar.

Personalen bestämde sig för att filma honom.

De la ut filmen på Youtube tillsammans med en förklaring. De berättade att Juice var en underbar hund som behövde ett hem så fort som möjligt, annars skulle han riskera att förlora sig själv och bli deprimerad.

Det fungerade! Filmen sågs av hundratusentals människor och äntligen ville en familj ta hem lilla Juice och göra honom till sin egen.

I förra veckan fick han åka till sitt nya hem.

hund

Alla hundar förtjänar ett hem. Lycka till i ditt nya liv, Juice!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.