Hunden är nyfiken på brudparet – titta nu när den av misstag tar över showen fullständigt

Silvija Vil var inbjuden till ett bröllop i Litauen nyligen. Det var en fantastiskt vacker vigsel som hölls utomhus. När det fina brudparet skulle byta ringar och säga de där orden till varandra hände plötsligt någonting som fick alla på plats att först dra efter andan.

Det dök nämligen upp en oinbjuden gäst …

I ögonvrån kunde Silvija se hur en mycket ovanlig varelse som våldgästade bröllopet. Det var en stor, och lekfull, hund, skriver The Dodo.

Hunden verkade väldigt förvirrad men samtidigt nyfiken – undrar varför alla människor var samlade? Och varför stod två ute på bron så där? Hmm… Ungefär något sådant måste den fyrbente vännen ha tänkt.

Först la ingen direkt märke till att bröllopet hade fått en oinbjuden gäst. Men hundälskaren Silvija blev genast hänförd och ändrade snabbt fokus i kameralinsen.

Först trodde nog de flesta att den skulle gå upp på bron – där paret vidges.

– Hunden var inte alls något störande moment. Jag tror de flesta ändå fokuserade på bröllopet, men jag kunde förstås inte undgå att filma den, säger hon till The Dodo.

Men i stället sprang den runt på gräsmattan och ”minglade” framför gästerna, rullade runt lite grann, tog ett bad … Efter fem minuter kom ägaren och tog hand om sin hund. Det visade sig att det var ägaren av stället där bröllopet arrangerades som också var hundens ägare.

Silvija fick höra att den hette Urma och efteråt träffades de båda. Och de blev så klart vänner direkt!

Beautiful wedding crasher ?

A post shared by Silvija Vil (@silvijavil) on

Ta en titt på videon här nedanför och se själv hur den älskvärda hunden tar över showen (utan att förstöra för någon).

DELA gärna vidare om den här härliga hunden också fick dig att dra på smilbanden!