Hunden är ute och åker bil med matte – då drar favoritlåten i gång på radion

Man kanske kommer hem från jobbet och möts av en liten vän som vill berätta allt om sin dag, det kanske är någon som är på lekhumör och vill jaga upp matte och husse eller så är det kanske bara hög tid för lite mat – oavsett vilket så är det alltid lika gulligt när våra husdjur pratar med oss.

Hunden Honey och hennes matte Melissa har dock tagit det hela ett steg längre. De pratar inte bara med varandra – de tycker också om att sjunga duetter tillsammans i bilen.

Honeys absoluta favoritlåt är Michael Jacksons gamla dänga ”Will You Be There” – och när den plötsligt drar igång på bilradion kan hon bara inte hålla sig.

Som från ingenstans brister hunden ut i en sällan skådad skönsång, där hon först ackompanjerar kören i introt av låten. När första versen sedan startar är det som att hon sjunger med i texten – allt så klart tillsammans med sin kära matte, som samtidigt har svårt att hålla sig för skratt.

Missa inte den här oförglömliga tolkningen från en hund och en människa som uppenbarligen trivs väldigt, väldigt bra i varandras sällskap:

Dela gärna vidare det urgulliga klippet till alla dina djurälskande vänner!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.