Hunden får present på födelsedagen – se förvånade reaktionen när något gnyr där inne

Personligen så älskar jag att fylla år. En hel dag som är tillägnad bara mig – jag får presenter och kanske en sång och lite tårta. Tyvärr var det nyligen min födelsedag vilket innebär att det är långt kvar till nästa gång…

Även om djur inte riktigt förstår vad det innebär att fylla år så är jag övertygad om att de också gillar att bli uppvaktade. När min hund fyllde år brukade jag baka en speciell hundtårta till honom med alla hans favoritgodisar.

Men hunden Rhett Barkley i videon nedan fick mer än bara en tårta när han fyllde år.

Familjen hade tidigare funderat på att skaffa ytterligare en hund som kunde hålla Rhett sällskap. Så då passade ju hans födelsedag utmärkt för att presentera den nya familjemedlemmen.

De placerade den lilla valpen i en låda och bar in den till Rhett. Han förstod genast att det var något på gång och började skälla av upphetsning. Han kände en annorlunda lukt från lådan och hörde små pip där inne.

I videon här nedan kan du se vad som hände när Rhett fick träffa sin nya kompis. Först är han lite tveksam – men när de släpper ut dem på gården blir han överlycklig över sin nya vän.

Över 5 miljoner människor har sett klippet, och jag förstår verkligen varför!

Vilken härlig reaktion! Ägaren hälsar i videon att valpen aldrig var inslagen i paketet, även om det ser ut lite så i början. Det är öppet upptill hela tiden så att luft ska komma in, så ni behöver inte vara oroliga!