Hunden fastnar i grinden och ingen vill hjälpa till – titta nu noga vem som dyker upp till höger

Ibland fastnar vi – varesig det är på jobbet, i hemmet eller mellan ett staket. 

Att fastna i någonting är något som också kan hända våra djurvänner, och då behöver de förstås, liksom vi människor, en hjälpande hand för att ta sig ur den kritiska situationen. 

Den här hemlösa hunden fastnade mellan ett staket i Indien. Han ylade i hopp om att någon skulle komma och hjälpa honom loss. Men ingen ville hjälpa till. Den stackaren väntade, väntade och väntade. Grannarna ska enligt uppgift ha varit rädda för att närma sig hunden – av rädsla för att bli bitna. 

Vi vet inte exakt hur länge den lilla fyrbenta vännen hade suttit fast, men till slut hittades den av ett räddningsteam som specialiserat sig på djur. De hade med sig en kamera och filmade hela räddningsaktionen. Bakbenet var inte tillräckligt långt för att nå marken, samtidigt som huvudet satt fast på andra sidan i grinden. 

De fantastiska djurhjältarna påbörjade räddningsaktionen – och titta nu hur skickligt de närmar sig hunden, och gör henne lugn och trygg i deras sällskap innan de försöker få loss henne. 

Men det är hundens reaktion efteråt som bevisar hur fantastiska djur är. 

Titta på videon här nedan: 

Vilka fantastiska djurhjältar det finns runtom i världen! Jag är så glad över att det gick bra och att man fick se hur pigg hon var efteråt.

Nu skickar vi vidare och delar denna video med alla våra vänner – för att hylla alla djurvänner! 

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.