Hunden föder 3 valpar – då chockas alla när hemligheten avslöjas på förlossningen

De som har fått se det magiska ögonblicket att få ett barn vet vilket hårt jobb mamman går igenom. Då kan jag bara tänka mig hur det är att föda fler än ett barn – oavsett om det handlar om en människa eller djur.

Dalmatinerhunden Miley från Australien förberedde sig inför sin födsel där tre valpar var på väg.

Men när veterinärerna inne på förlossningen fick se de tre valparna komma till världen skulle de få sig en chock. Miley var inte riktigt klar ännu.

Miley och hennes ägere Cecilia hade sett fram emot att få nytillskott till familjen. När de fick reda på att Miley, en dalmatinerhund, var gravid åkte de in för att göra ett ultraljud som visade att tre små dalmatinervalpar snart skulle komma till världen.

När den stora dagen väl hade kommit åkte de in till veterinären – och på förlossningen kom en efter en av de tre valparna ut och mådde bra.

Men läkarna i salen skulle snart häpna av förvåning. Miley hade dolt en hemlighet som ingen var beredd på.

Bildkälla: Youtube/International News

Ultraljudet några veckor tidigare hade visat sig vara väldigt fel. Läkarna skulle få uppleva någonting de aldrig sett förut – när Miley födde valp efter valp efter valp.

Till slut, efter en lång förlossning, hade hennes familj blivit betydligt större. Hon hade fött hela 18 valpar.

Bildkälla: Youtube/Cater Clips

Med 12 flickor och åtta pojkar hade Miley och Cecilia nu fått händerna fulla – och födseln visade sig också inte bara vara australiensiskt rekord. Det var ett delat världsrekord.

– Vi kom upp till 16 valpar och då trodde vi hon var klar. Efter tretton och en halv timme av förlossning förlöste hon två till, det var fantastiskt, säger Cecilia till 9News Australia.

Bildkälla: Youtube/Cater Clips

Cecilia, som jobbade heltid med att föda upp hundar, fick hjälp av en kvinna vid namn Jade att ta hand om alla de små busfröna. Alla valpar fick träffa en läkare och resultatet visade att de alla mådde bra.

Valparna kommer stanna hos Cecilia, Jade och mamma Miley i ytterligare några veckor innan de kommer adopteras bort till deras nya familjer som säkerligen kommer överösa dem med kärlek och bus.

© Provided by Nyheter365

Cecilia kommer själv ha kvar en valp, som hennes son kommer få ta hand om, och Miley kommer framöver få det betydligt lugnare.

Att hon i så många veckor gått och burit på 18 valpar är för mig ingenting mindre än helt fantastiskt – och jag är så glad att alla hennes valpar är friska och mår bra.

Bildkälla: Youtube/International News

I spelaren nedan kan du se fler bilder på mamma Miley och hennes urgulliga valparna.

Det är nästan så att jag vill adoptera en själv!

Vilken fantastisk historia om dalmatinermamman Miley. Tveka inte på att dela artikeln vidare om du också tyckte om de här små sötnosarna.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.