Hunden försvinner efter tragisk olycka – 2 månader senare hörs ett skall från vildmarken

Det sägs att hoppet är det sista som lämnar människan.

För den här kvinnan som voltade med bilen, samtidigt som hennes hund försvann, går det att konstatera att så verkligen var fallet.

Hennes älskade hund såg länge ut att vara spårlöst försvunnen – ända tills den dag någon hör ett skall mitt i vildmarken.

Rose var ute och körde bil på motorvägen tillsammans med sina två hundar när hon plötsligt fick punktering. Bilen voltade och en av hennes hundar avled på platsen medan Rose klarade sig trots flertalet skador. 

Hennes andra hund, Ily, flög genom vindrutan och sprang stressad och i panik i väg från olycksplatsen – och försvann ut i vildmarken.

Bildkälla: Youtube / ABC15 Arizona

På grund av sina skador efter olyckan kunde Rose inte leta efter sin älskade Ily. Ett gäng volontärer valde istället att hjälpa till i sökandet – och i två månader satt de i vildmarken och väntade på ett livstecken från hunden. 

Rose började sakta men säkert förlora hoppet om att få återse Ily – men då inträffade ett mirakel. 

Bildkälla: Youtube / ABC15 Arizona

En natt, efter 65 dagars sökande, hörde volontärerna helt plötsligt ett hundskall och strax därefter kom en mager liten hund fram.

Det var Ily som äntligen återfunnen. I vildmarken hade hon träffat på en annan hund, som senare fick namnet Buddy, som hjälpt henne överleva. Och när Ily äntligen återförenas med sin matte Rose fann lyckan inga gränser.

Bildkälla: Youtube / ABC15 Arizona

Det är var verkligen ett mirakel och jag kan inte låta bli att fälla en tår av lycka över att Ily hittade hem och återförenades med sin kära matte.  

Se den känslomässiga återföreningen i videon nedan. 

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.