Hunden hjälper en ledsen elefantbebis att se livet från den ljusa sidan.

Denna lilla elefantbebis, Ellie, blev nekad av sin flock kort efter att han föddes. Då tog av Karen Tredler och personalen på Thula Thula Rhino Orphanage i Sydafrika in honom och tog hand om honom. När hans hälsoproblem hade läkt, märkte Karen att hans hjärta också behövde kärlek. Det var då hon bestämde sig för att introducera hunden, Duma, för Ellie. Nu har deras vänskap charmat hela världen och det är inte så konstigt när man får se när de leker tillsammans! Kolla in klippet här nedan och se hur naturen är helt fantastisk.

När Ellie kom till Thula Thula Rhino Orphanage hade han allvarliga hälsoproblem. Hela hans område vid naveln var ett öppet sår och väldigt infekterat. Vilket leder till att infektionen tar sig in i blodet. 99 procent av fallen av detta slag är dödligt. Men Karen och personalen på Thula Thula Rhino Orphanage gav inte upp och tog hand om honom och matade honom 24 timmar om dygnet.

Emot alla odds överlevde Ellie. Men trots att hon överlevde hälsoproblemen, märkte Karen att hans hjärta inte var helt. Eftersom elefanter är flockdjur och sociala varelser behövde Ellie komma in i en flock. Efter upprepade försök som inte var lyckade bestämde sig Karen för att presentera Thula Thula Rhino Orphanage’s hund, Duma, för Ellie.

Youtube
Youtube

Nu har deras fantastiska historia berört människor runt om hela världen. Duma är Ellie’s nya flock. De är bästa vänner emot alla odds!

Kolla in klippet för att se hur deras fina vänskap gör en lycklig hela vägen in i själen.

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.