Hunden med sju valpar adopterar tre övergivna kattungar

Att få ett husdjur är många barns högsta dröm och alltför ofta går föräldrarna med på barnens tjat. Barnen lovar att gå ut med hunden och tömma kattlådan men det blir inte alltid så. Att ta hand om ett djur kräver mer tid än många tror.

Därför är det inte ovanligt att djur överges och lämnas bort. Som tur är finns det dom som jobbar med att ta hand om oönskade djur. På ett skyddshem, Animal shelter at Pickens County för övergivna djur i Georgia, USA visar man att ingenting är omöjligt och här gör man verkligen allt för de stackars djuren.

In kom en dräktig hund, Mary som strax efter ankomsten födde 8 valpar,. Tyvärr var det en som inte klarade sig. Men Mary, en Beagel-mix visade på fina modersegenskaper, så när tre små kattungar dumpades på trappen tyckte personalen att Mary även kunde få ta hand om dom.

De diade inte från Mary utan blev matade med nappflaska av personalen men de fick värme, trygghet och den kärlek de behövde.

Mary var väldigt stolt över sina kattungar och kände stort ansvar för dem. Hon släppte dem inte ur sikte och tvättade dem noga. Judy Moody en av djurskötarna berättar: ”Hon älskar sina kattungar, jag tog bort två och stackarn höll på att få en hjärtattack. När hon fick dem tillbaka blev hon överlycklig”. 

Nu är Mary stolt mor till 7 hundvalpar och 3 kattungar, och ingen släpps ur hennes sikte.

Här kan du se en video på Mary med hennes kattungar:

En fantastisk historia som visar hur kloka djur är, DELA om du också tycker det!