Hunden Nicolas förlorade ett ben men träffade oväntade vänner som gav honom den kärlek han förtjänar.

Den lilla hundvalpen Nicolas föddes som den yngsta i en kull på åtta små valpar. Men Nicolas hade inte en lätt start på livet: en dag fick hans mamma av en oförklarlig anledning för sig att tugga av ett av hans ben. Eftersom situationen med mamman varken var trygg eller hållbar fick den lilla pitbullen Nicolas därför skiljas åt från sin familj i mycket ung ålder, för att som en trebent och osäker liten valp starta om på nytt hos en okänd familj. Där skulle det dock visa sig att Nicolas blev väldigt väl omhändertagen – både av människor och av några andra inneboende…    

I Nicolas nya hem fanns, förutom människor, också två katter och fem hundar. ”Han kommer att få ett bra liv med massor av kärlek och omtanke”, skrev Nicolas nya matte i ett Instagram-inlägg.

Det hade matte rätt i, för snart fick katterna upp sitt intresse för Nicolas…

… och vips, så hade den trebenta hundvalpen blivit adopterad av katterna i hemmet. De gav honom trygghet och massor av kärlek och Nicolas blev direkt en i gänget.

Efter att ha fått en tuff start på livet vände därmed allt för lilla Nicolas när han kom till ett kärleksfullt hem. Han fick en underbar uppväxt med massor av nya bästisar.

Vänskapen med katterna? Den håller fortfarande, även nu när Nicolas har blivit stor.

Nicolas har dessutom tagit efter några av katternas drag: det är inte fel att lata sig ibland… 🙂

Dela gärna vidare om du tycker att den här vänskapen var riktigt fin.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna