Hunden övergavs av sin ägare för att hon ville ha kärlek. Nu får hon flytta till ett nytt hem.

1-åriga hunden Jubilee dumpades på Montgomery County Animal Shelter i Conroe, Texas. Husse ville inte ha henne längre. Anledningen? Hon ville ha för mycket kärlek.

Han tyckte helt enkelt att hunden var för krävande eftersom hon alltid ville vara vid hans sida. Dessutom hade hon tuggat på soffan hemma. Jubilee hamnade på ett hundhem och var rädd, ledsen och ensam. För hon förstod ju inte varför hennes älskade husse plötsligt var borta.

Bildkälla

02

Det dröjde inte länge innan historien om Jubilee började spridas på nätet. Människor blev upprörda när de hörde varför hon hade övergivits och de tycket ägarens beteende var fruktansvärt. För hur kan någon överge en hund för att hon är för kärleksfull?

Men det var faktiskt husses beteende som räddade henne. För nu ville plötligt massor av människor adoptera Jubilee. På bara ett dygn hade tusentals människor delat historien om Jubilee på Facebook och hundhemmet fullkomligt bombarderades av ansökningar om att få adoptera henne. Äntligen kunde hon komma till ett hem där hon fick kärlek på riktigt.

Bildkälla

01

Hon fick flytta in till en ny familj och fick dessutom en ny hundkompis i det nya hemmet.

Bildkälla

12316384_1637777229821449_8618343110374983552_n

Men historien slutar inte där! Efter att Jubilee hade blivit adopterad fortsatte människor att höra av sig. När de fick veta att hon redan hade ett hem valde de istället att adoptera en annan hemlös hund. Så tack vare Jubilee fick flera hundar nya hem!

Lycka till i framtiden Jubilee. Från och med nu får du kärlek varje dag!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna