Hunden övergavs i smutsen och var nära att dö. När räddningen kommer kan de inte tro sina ögon när de ser vad som händer.

När Duffy räddades ur ett kistliknande, mörkt rum, kunde han knappt lyfta sin svans. Han kunde inte gå och var den magraste hunden räddningspatrullen någonsin hade sett. Någon hade lämnat Duffy för att dö och han var bara dagar från det slutet innan räddningen kom som hittade honom.

Hans päls hade börjat ramla bort från hans kropp, hans svans och baksida var svårt skadad och benen var för svaga för att bär honom. De som räddade Duffy fick lov att bära honom ut därifrån och de befarade att han aldrig skulle gå igen.

OvergivenHund151229

I klippet nedan kan ni se hur Duffy lägger sin tass på Ashley Mauceris (från Humane Society of The United States) hand i ett rop på efterlängtad och behövlig hjälp i sista stund. Man kan höra Ashley säga ”Oh, god”, i förvåning över hur tydligt Duffy visar att han behöver hennes hjälp.

Skärmavbild 2015-12-29 kl. 12.03.52

Duffy kunde med tiden återhämta sig snabbare än vad någon någonsin hade kunnat ana. Han fick en ny familj och ett lyckligt liv. Ett bra liv som en fin hund som Duffy förtjänar.

Skärmavbild 2015-12-29 kl. 12.00.03

I klippet nedan kan ni se historien om Duffy.

Hunden som bytte helvetet, mot ett värdigt liv.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna