Hunden Oscar har den sötaste reaktionen när matte spelar piano

Oscar är en väldigt musikintresserad golden retriver som älskar att lyssna på sin matte när hon spelar piano. Det är speciellt en låt som han är väldigt svag för: “The Prayer” av Andrea Bocelli.

Varje gång han hör henne spela den låten måste han bara sjunga med. Hans ägare berättar att Oscar aldrig sjunger med i några andra låtar – det är bara i “The Prayer”. Det är dessutom i ett speciellt stycke i låten han brukar stämma in.

cenaturio

Jag förstår verkligen varför! Det är en väldigt vacker låt och jag blir själv lite sugen på att sjunga med, även om jag inte kan texten.

Lyssa själv på Oscars sång i videon här nedan, och dela den gärna med dina vänner!

Du tar väl hand om ditt husdjur? Genom att undvika kemikalier och farliga tillsatser i hund- eller kattmaten kommer ditt djur att må bättre. Har din hund eller katt problem med allergier, känslig mage, ledbesvär eller hudklåda beror det ofta på överkänslighet mot kemikalier i fodret.

Cenaturios hund- och kattfoder är helt fritt från kemikalier, konstgjorda smakämnen och genmanipulerade produkter. Här kan du läsa mer om Cenaturios kemikaliefria foder (Annons från Cenaturio)

Djurbiblen står på djurens sida. Gilla om du också gör det.