Hunden Raven och katten Woodhouses oväntade vänskap charmar nu en hel värld.

”Som hund och katt”, brukar man ju säga. Då menas dock oftast att två personer är olika och att de inte riktigt går ihop. Men verkligheten ser ibland annorlunda ut, något som den här familjen blivit varse. Inte särskilt långt efter att en här familjen skaffat hunden Raven beslöt man sig för att adoptera ytterligare ett djur, från ett hem för övergivna husdjur. För att hitta sin nya familjemedlem tog de med sig Raven och lät honom välja sin nya kompis. Resultatet överraskade dem alla och visar att bästa vänner verkligen kan komma i vilken form som helst.

I stället för att välja en annan hund, vilket familjen förmodligen först väntat sig, bestämde sig Raven genast för något helt annat: Nämligen katten Woodhouse.

De bestämde sig för att ta låta Raven få igenom sin vilja och tog med sig Woodhouse hem. Det visade sig vara ett lyckokast: Raven och och woodhouse klickade direkt och var som på ett ögonblick bästa vänner.

Raven och Woodhouse har blivit mer eller mindre oskiljaktiga. Titta bara hur fina de är tillsammans när de tar en gemensam tupplur.

Nyligen fyllde Raven 1 år. Vilket naturligtvis firades med tårta i bästa vännens sällskap.

Deras vänskap har nu fått ett eget instagramkonto och och deras historia sprids över hela världen. Det går väl inte att säga annat än att de här två busfröna är söta som socker?

Alla förtjänar att få ta del av Woodhouse och Ravens fina vänskap, hjälp gärna till att dela!