Hunden som övergavs av sina ägare är SUPERGLAD över att få en ny familj.

Coso är en 7 år gammal hund som inte har haft det lätt i livet. Hennes gamla familj lämnade bort henne till ett hundhem eftersom de inte klarade av att ta hand om henne längre. Tyvärr är hon inte ensam om detta tragiska öde. Tusentals hundar överges av sina ägare runt om i världen och många av dem slutar sina liv på gatan. Men Coso hade tur.

Coso lämnades in på Lort Smith Animal Hospital i Melbourne i Australien av sina förra ägare. Det framgår inte varför hon lämnades bort, kanske hade familjen inte råd att ta hand om henne längre.

Att bli övergiven av sin familj måste ha känts fruktansvärt för henne. Hon visste ju inte varför de plötsligt inte ville ha henne längre. Men som tur var behövde Coso inte vänta länge innan en ny familj dök upp på hundhemmet!

För några veckor sedan la Lort Smith Animal Hospital upp en helt underbar bild på Coso på sin facebooksida. Coso har precis mött sin nya matte och lillhusse för första gången. Och en sak är säker: Hon är nöjd med sin nya familj!

På bilden sträcker hon upp båda framtassarna i luften och bjuder på ett riktigt leende. Härligt att se!

Tänk på att ALDRIG skaffa en hund om du inte kan ta hand om den i 10-15 år framåt. För Coso slutade det väl, men många andra hundar som överges av sina ägare har inte den turen.

Lycka till i ditt nya liv fina Coso! Jag tror att det kommer bli underbart 🙂

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.