Hunden som överlevt helvetet får välja sin första alldeles egna leksak

Hunden Roo fick en mycket dålig start i livet. Hon lämnades på ett hundhem redan som valp och skulle avlivas inom kort om ingen ville ha henne. Trots att hon var fullt frisk och en väldigt snäll hund var hennes chanser små. Vissa hundhem är nämligen mycket hårt belastade och det får inte plats fler hundar. Så efter en viss tid avlivas de.

Men Roo hade en otrolig tur.

Roo hade aldrig haft ett tryggt hem. Hon hade aldrig fått leka fritt och aldrig haft en egen leksak. Men allt skulle förändras när Brian Beker såg henne där på hundhemmet. Han bestämde sig för att adoptera Roo och ge henne allt det där hon aldrig haft. Idag lever hon ett tryggt liv tillsammans med sin husse.

I filmen nedan får hon för första gången besöka en djuraffär och välja ut en leksak att ta med hem. Man kanske skulle kunna tro att en hund som aldrig sett leksaker innan skulle bli alldeles till sig och börja riva ner saker från hyllorna? Men inte Roo. Hon gick försiktigt runt bland alla leksaker och undersökte dem en och en innan hon tog ett beslut. Efter en hel del nosande och noggrant övervägande föll valet på en gosedjurs-igelkott.

Den här underbara filmen kan jag se hur många gånger som helst!

Dela gärna den här artikeln med dina vänner om du också tycker att alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem.

Djurbibeln står på djurens sida.