Hunden tröttnar på att vänta på sin ägare i bilen – hans geniala hämnd får tusentals att skratta

Det händer alltför ofta att hundägare lämnar sina hundar i bilen medan de går in och handlar. Avsikten är inte elak, det är bara det att handlingen inte är genomtänkt. Hundarna sitter snällt kvar, hjälplösa i vad som känns som en evig väntan i värmen. Den här hunden kom dock på ett helt genialt knep som filmades av fascinerade förbipasserande.

Att se en hund sitta ensam i en bil medan husse eller matte gör ärenden är ingen ovanlig syn. Vad dessa två hundar gjorde på parkeringen fick dock en kvinna att stanna och plocka fram videokameran. Hundarna visade nämligen att de minsann inte hade tålamod att sitta och vänta i en evighet, även om det inte var så varmt just den här dagen.

Hunden får en genial idé

 

Det två hundarna blir trötta på att vänta, varpå den ena får en idé om att lägga sig på tutan, precis som ett otåligt barn. Inte dumt va?

Sedan kvinnans video lades ut på YouTubekontot Poddletails Angie McGinnis har den fått 241 284 visningar. Nu sprids videon som en löpeld då människor världen över ler åt hundarnas slughet.

Det här visar hur snabbtänkta hundar kan vara, och dessutom roliga. Dela gärna om du tycker att hundar är fantastiska. 

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.