Hunden var nära att ge upp efter 126 dagar på djurhem. Men en dag vände allt.

En dag fick Carson Animal Care Center in en liten pitbull vid namn Titus. Den cirka två år gamla hunden hade blivit övergiven av sin ägare och behövde ett nytt hem – för med all respekt till djurhem och de fantastiska människor som arbetar där, men alla djur behöver ha en familj som kan ge dem kärlek, omsorg och ett liv i frihet. Fyra månader gick, men ingen ny familj adopterade Titus. Historien var på väg att få ett mörkt slut då Titus visade tecken på att ge upp – men när det såg som värst ut, då hände något underbart som dessutom fångades på film.

Det var den 20 januari 2016 som den tvååriga hunden Titus blev övergiven. Ägaren lämnade över hunden till ett djurhem och skrev upp sitt namn – men gav ingen annan information över huvud taget.

titus1

Personalen på djurhemmet Carson Animal Care Center tog genast hand om Titus, som la sig vid fönstret och väntade på att ägaren skulle komma tillbaka.

titus2

Men det gjorde aldrig ägaren – och Titus fick sitt hjärta krossat. Han tappade aptiten och blev snart förvirrad.

 

titus3

De varma och kärleksfulla människorna på djurhemmet visste att de behövde hitta en ny familj till Titus, som var så väluppfostrad och snäll, så fort som möjligt. De sökte frenetiskt på Facebook – men ingenting gav resultat.

titus4

Titus var på väg att ge upp. Men då, efter totalt 126 dagar på djurhemmet och alldeles nyligen, vände allt. Några vänliga människor kom äntligen in för att adoptera Titus!

titus5

Glädjen var enorm – och Titus fick en ny familj.

titus6

Bildkälla: Saving Carson Shelter Dogs (Facebook)

Carson Animal Care Center har postat ett videoklipp på Facebook där Titus blir hämtad och får ta sin första promenad med sin nya familj.

”Han är en kvinnokarl och han är väldigt stark så för att vara extra säkra hade han några kvinnor som hjälpte honom ut. Ha ett underbart liv, kära Titus” skriver de. Kolla in det här videoklippet – man ser verkligen hur mycket Titus njuter av sitt liv i frihet!

Jag är så glad att Titus hittade en ny familj som kunde ge honom kärlek och omsorg. Om du håller med så får du gärna dela gärna vidare till dina djurälskande vänner så de också kan läsa om Titus historia!

 

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.