Hunden vill VERKLIGEN inte gå till veterinären – klockrena ”knepet” för att slippa får tusentals att skratta

Vi är nog många som kan räcka upp en hand och erkänna, att vi drar oss för att gå till läkaren om vi har någon liten skavank. Så vem säger att detsamma inte skulle gälla hundar?

Det här klippet, där en hund har kommit på ett fiffigt knep för att slippa gå till veterinären, har nu setts nästan 4 miljoner gånger på Youtube – och jag är ganska säker på att du kommer förstå varför. Vilken underbar vovve!

Nätet må vara fullt av klipp med roliga hundar, men ändå slutar man aldrig förundras över alla knasigheter de har för sig. Som hunden vi nu ska få träffa.

Hunden Lulu har precis fått veta att hon ska göra ett besök hos veterinären. Visst är det långt ifrån alla djur som uppskattar de där veterinärbesöken, men Lulu, hon tar nog ändå priset.

För Lulu, hon har nämligen klurat ut ett speciellt knep för att slippa. Hon spelar död… och som hon gör det!

Ingenting fungerar

Vad än matte försöker med – hon pratar, klappar och gosar med vovven – så är det ingenting som fungerar. Ja, det är nästan så Lulu förtjänar ett pris för sina otroliga skådespelarinsatser.

Till slut tar matte till ett sista desperat försök, och det är först då det börjar hända något…

Titta på det lustiga klippet i spelaren här under och försök själv att hålla dig för skratt. Hundar är ju bara för härliga!

Någon måste ju ge hunden Lulu ett pris, vilken skådespelartalang!

Dela gärna vidare klippet till dina djurälskande vänner så att de också kan få ett leende på läpparna en dag som denna. För den här hundens härliga små egenheter, de kan nog glädja vem som helst!