Hundens återförening med sin matte får mitt hjärta att smälta

Jag har svårt att föreställa mig hur det skulle kännas att behöva vara borta från sitt husdjur en längre tid, utan att veta när man får se dem nästa gång igen. Då kan jag bara tänka mig hur det är för hundar att känna det samma, ett djur så kärleksfullt och snällt som aldrig vill lämna vår sida.

Därför tycker jag den här videon är så himla fin, när hunden äntligen får se sin matte igen efter flera långa månader utan varandra.

Reaktionen är helt fantastisk!

Att behöva vara borta från sitt husdjur en enda dag tycker jag själv är jobbigt. Tänk dig då att vara borta i flera månader, utan att få se in i deras glittrande ögon eller känna pälsen mellan fingrarna. 

Men det gäller inte bara för oss människor. För hundarna är det säkerligen minst lika jobbigt – och den stora glädjen att få återförenas med sin matte eller husse är oftast större än vad som går att beskriva. Då är det tur att vissa av dessa reaktioner fångas på film.

Bildkälla: Youtube/grabagething

Den här vackra Golden retreiver-hunden var på plats på flygplatsen för att få träffa matte efer att hon varit borta i flera månader. 

Äntligen är de tillsammans igen och visa sin kärlek för varandra – och hundens känslor gör mig tårögd. Så himla vackert!

Hundens reaktion fick mitt hjärta att smälta. Du får gärna dela artikeln med dina vänner på Facebook om du också blev berörd.