Hundmamman vädjar om hjälp och leder främlingen till en dörr. När han förstår varför brister mitt hjärta!

En dag fick räddningsarbetarna på Villalobos Rescue Center i New Orleans, USA ett samtal som verkligen berörde dem. Enligt personen som ringde och slog larm – en ordningsvakt på ett shoppingcenter i staden – hade en mager och uppenbart sjuk hundmamma setts vandra omkring planlöst på en parkering i staden. Ingen verkade veta vem hon var, varken grannar eller någon kennel. Men det var uppenbart för alla att hunden hade valpar då hennes bröst var svullna av mjölk som samlats i dem. Mjölk som hon av någon anledning inte kunnat mata sina valpar med. Nu gällde det för djurräddarna att försöka hitta valparna – och det for

Händelsen utspelade sig i New Orleans, USA för två år sedan och återberättas i Animal Planets program ”Pitbulls & Parolees”. När räddningsarbetarna från Villalobos Rescue Center kom fram till området där hundmamman senast hade setts dröjde det inte länge innan de fick syn på henne.

Bildkälla: Youtube

Rädd och på darriga ben kom hon långsamt gående mot killarna från räddningscentret.

Bildkälla: Youtube

När hundmamman insåg att de var snälla och ville hjälpa henne så visade hon dem snabbt mot ett närliggande hus där det visade sig att valparna fanns.

När det knackade på fick de kontakt med en person som meddelade att hunden tillhörde hans rumskamrat som satt i fängelset.

Bildkälla: Youtube

Mannen uppträdde ointresserat och drog igen dörren. Men killarna från Villalobos Rescue Center tänkte inte lämna den svaga och magra hundmamman kvar där utan tog med sig henne tillbaka till hemmet för hundar.

Bildkälla: Youtube

De skaffa sedan tillstånd för att återvända till huset där valparna fanns och tog med även de små hundarna tillbaka till hemmet där mamman väntade.

Bildkälla: Youtube

Och återföreningen mellan mamman och hennes små valpar var givetvis alldeles underbar.

Bildkälla: Youtube

Här kan du se hela inslaget från Animal Planet och den hjärtevärmande återföreningen:

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.