Hundvalpen är fastkedjad och lämnad att dö – då tar polisen ett livsavgörande beslut

Det värsta och mest upprörande som finns är att se vanvårdade djur – och det är omöjligt att förstå hur människor kan göra dem illa.

Tur är väl då att det finns hjältar som tar hand om dem. 

När den här polisen hittade en övergiven pitbull, fastkedjad vid en dörr, fick han sig sin livs chock. Då tog han ett beslut som skulle förändra livet för alltid.

Det var ett vanligt rutinuppdrag för polisen Joshua. Han skulle genomsöka en övergiven byggnad där någon sorts skrik hade hörts och sedan grannarna ringt 112.

Helt plötsligt såg han två glittrande ljuspunkter. Men när han kom närmare insåg han att det inte var lampor. Det var två ögon.

Bildkälla: NY Daily News

Fastkedjad bakom en dörr satt den 8 månader gamla pitbullen Mila. Hon var utmärglad, utan vatten eller mat i sikte, och ögonen var allt annat än glada.

Hennes tassar var blodiga, efter att hon mest troligt försökt klösa på dörren för att få mer utrymme.

Bildkälla: NY Daily News

Huvudet var betydligt större än kroppens proportrioner och hennes höftben var synliga.

Joshua förstod allvaret i situationen. Han behövde snabbt få hjälp med att få bort Mila därifrån.

Bildkälla: NY Daily News

Mila togs till ett djurhem där hon återhämtade sig och blev fullt frisk. En vecka senare besökte Joshua djurhemmet för att se hur Mila måddde – och direkt när han kom in sprang den lilla pitbullen upp till sin räddare.

Joshua blev tagen av situationen och han insåg vad han behövde göra. Hunden skulle bli en del av hans familj.

Bildkälla: NY Daily News

Joshua adopterade Mila och tog med henne hem till sin flickvän. Sedan den dagen har de två varit oskiljaktiga – och Mila har äntligen fått ett kärleksfullt hem där hon är älskad för den hon är. 

Bildkälla: NY Daily News

Jag är så tacksam för sådana personer som Joshua.

Det han gjorde, förutom att rädda Mila från att svälta ihjäl, är verkligen fint och jag hoppas de två får ett långt och fint liv tillsammans.

Vilken fantastisk insats av Joshua att rädda den lilla hunden. Dela gärna artikeln med dina kompisar för att visa ditt stöd att alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem