Husse börjar sjunga i duschen – titta nu på hundens underbara reaktion

Husse börjar sjunga i duschen – titta nu på hundens underbara reaktion

Någonting som jag, och säkerligen många andra, verkligen älskar är att sjunga i duschen. Oavsett om det är tidig morgon eller inför en kvällsmiddag kan jag alltid hitta ny energi när man får sjunga ut sina absoluta favoritlåtar.

Men alla har inte lyckan att få ackompanjeras av sitt husdjur när det kommer till sång i duschen. Men det hade den här mannen – vars lilla hund verkligen ville stämma in i skönsången.

Varje gång jag är på dåligt humör kan lite skönsång i duschen alltid få mig på bättre humör. Ibland kan det till och med agera som en egen liten psykolog som kan sjunga ut ilska eller ledsamhet.

Men hur som helst kan vi konstatera att sjunga i duschen är alldeles fantastiskt. Det tyckte, eller tyckte inte, den här lilla hundvalpen Maximus vars husse fick för sig att ta ton i duschen.

Ville vara med

Husse valde inte att sjunga någon rocklåt eller pop. Han tog ton i någon form av opera-röst till Eduard Khils klassiker ”Trolololo”. Någonting hunden var snabb att upptäcka.

Men husse skulle inte behöva vara ensam i musikens land när han tog ton. Hunden ville också vara med.

Efter att i några sekunder lyssnat noga, och morrat försiktigt, tog hunden i från tårna och sjöng med. Och tillsammans fick husse och hunden en riktigt härlig sångstund tillsammans!

Fler än tre miljoner människor har sett Maximus sjunga tillsammans med sin husse. Och jag förstår verkligen varför när jag såg klippet här nedanför. Vilken sångfågel!

Vilken härlig sångstund med husse Maximus fick. Tveka inte på att dela vidare artikeln om du också gillade Maximus sångröst!