Husse faller medvetslös ner på en hårt trafikerad väg. Men den lilla hundens insats värmer mitt hjärta.

Hundar är verkligen lojala. Ett exempel på det är den här hunden i Kina. När hans husse plötsligt svimmar mitt på en trafikerad gata vägrar hunden att lämna hans sida.

Mannen svimmade plötsligt mitt i vägen där det var fullt av bilar och motorcyklar. Trots den oroliga miljön stannade hunden kvar vid mannens sida och vägrade lämna honom.

hund1

Snart hade en liten folksamling stannat kring den avsvimmade mannen. Hunden vaktade uppmärksamt vid sin husse och skällde varje gång någon försökte närma sig mannen. Till slut kom en ambulans till platsen.

hund2

När ambulansförarna hade burit in mannen i ambulansen började den lilla hunden springa runt i cirklar samtidigt som han tittade på vårdpersonalen för att få deras uppmärksamhet. Han verkade vara fast besluten att inte låta dem åka iväg utan honom.

hund3

Som tur är bestämde sig personalen för att låta hunden hoppa in i ambulansen så att han kunde följa med sin husse hela vägen till sjukhuset.

hund4

Jag tycker att den här händelsen är så fin och den visar verkligen vilket stort hjärta hundar har. Någon i folkmassan kring den avsvimmade mannen filmade alltihop och la upp det på internet. Videon har fått flera miljoner visningar och jag förstår varför!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.