Husse ligger i koma och hunden ska ta farväl – då tittar hon närmare och upptäcker det ofattbara

Kärleken mellan husse och hund kan vara fullkomligt villkorslös. Hundar är verkligen människans bästa vän och det är svårt att hitta en mer trogen följeslagare i livet.

Men varje tillfälle som en människa måste skiljas åt från sin hund är lika hjärtekrossande.

Ryan Jessen var en stolt husse till Mollie.

En dag fick Ryan Jessen plötsligt fick ont i huvudet. Han trodde att det bara var migrän – men det visade sig vara värre än så. Den blott 33-årige mannen hade drabbats av en hjärnblödning och föll i koma.

Efter ett tag stod det klart att Ryan aldrig mer skulle vakna upp ur sin koma. Det här var i slutet av november 2016 och hans familjemedlemmar var tvungna att ställa in sig på det värsta.

Men en familjemedlem saknades vid sjukbädden.

Ryans älskade hund och ständige följeslagare Mollie. Hon förstod inte varför husse aldrig kom hem längre. Ryans syster Michelle har skrivit om händelsen på Facebook, berättar The Dodo.

”Sjukhuset gjorde en otroligt vacker sak för oss, och lät oss ta in min brors hund för att ta farväl och så att hon skulle förstå varför han aldrig mer skulle komma hem. Min bror älskade verkligen sin fina hund”, skriver Michelle.

Inspelningen var säkert tänkt att visas för folk som kände Ryan personligen. Men det är onekligen ett starkt ögonblick som fångar kärleken mellan en man och hans hund. Därför har klippet spridit sig som en löpeld på internet och setts av människor i hela världen. Michelle skriver och tackar för allt stöd familjen fått:

”Vi är djupt berörda och känner oss ödmjuka inför andras berättelser, deras deltagande i vår sorg och den vänlighet så många människor visat. Oroa er inte för hunden! Vi behåller henne! Hon är en del av vår familj”, skriver Michelle.

Hunden är människans bästa vän, den här videon är ytterligare ett bevis på det! Dela gärna detta till familj och vänner om du håller med.