I 16 år vägrade han lämna skogen och hundflocken. Då avslöjar en person detta, och jag kan inte sluta le.

En man bodde i skogen i 16 år och vägrade att ta emot hjälp från allmänheten. Anledningen? Han skötte om 31 gatuhundar och ville inte lämna dem.

Mannen bodde i Natchez Trace State Park, utanför Memphis i USA. Hans enda sällskap var flocken med hundar, som följde honom överallt. Men många av dem var sjuka efter de hårda livet på gatan. Tre av dem hade allvarliga skador på benen, och flera av dem hade avbrutna tänder och andra smärtsamma skador.

Bildkälla

01

Trots att mannen levde i skogen hade han en del vänner i samhället som ville hjälpa honom och ge honom ett hem och vård. Men han vägrade lämna hundarna. Så länge hundarna bodde utomhus så skulle han göra det också.

Bildkälla

02

Men när Animal Rescue Corps erbjöd att ta hand om alla hundarna och ge dem nya hem gick mannen till slut med på att flytta ut från skogen.

Bildkälla

03

I förra veckan hämtade organisationen alla hans 31 hundar och flyttade dem till ett akut-hundhem där de kan få den vård de behöver.

Bildkälla

04

Räddningen av dessa 31 hundar är en del av ett större projekt. Totalt har Animal Rescue Corps räddat 130 hundar på bara 3 dagar.

Bildkälla

05

De kommer nu ta hand om hudarna tills de är tillräckligt friska för att placeras ut i kärleksfulla hem.

Bildkälla

06

Förhoppningsvis får även mannen den vård och omsorg som han behöver. Han är verkligen en sann djurvän, som inte ville lämna sina hundar om de inte fick ett tryggt hem först!

Bildkälla

07

Den här mannen förtjänar alla hyllningar i världen. Dela gärna med dig av historien om hans fina insats för hundarna.

ANIMAL RESCUE CORPS RESCUES 31 DOGS LIVING WITH A MAN IN NATCHEZ TRACE STATE PARK Wildersville, TN – Animal Rescue…

Posted by Animal Rescue Corps on den 9 januari 2016

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna