I 2 månader försökte de fånga hunden som rymt, då frågar 6-åringen om hon får ge det ett försök

Alla som har haft en hund eller någonsin träffat en hund vet hur lojala och hängivna de kan vara, och det ska ganska mycket till innan deras vänliga beteende kan komma att förändras.

Men tyvärr är det ändå inte helt ovanligt att hundar blir så pass illa behandlade att de tillslut inte längre har något förtroende för människan.

Youtube

Daisy hade inte haft någon bra uppväxt, men blev tillslut räddad från sina ägare och hamnade på ett hundstall i väntan på en ny familj.

Tillslut kom turen till henne att bli adopterad och hon fick äntligen komma till en familj som älskade henne och behandlade henne väl.

Men Daisy var så ärrad från sin förra ägare att hon inte längre litade på någon, hon var livrädd för att hon skulle bli misshandlad igen.

Youtube

Efter bara två dagar i den nya familjen lyckades hon rymma, och att fånga in henne igen var ingen enkel match.

Familjen försökte gång på gång att locka på Daisy men hon var omöjlig att få tag i.

Efter ett par dagar spridde sig nyheten i staden där familjen bodde om Daisy och fler och fler började ställa ut mat till henne.

Youtube

I hela två månader försökte folk att fånga Daisy utan att skrämma henne, men utan lyckat resultat.

Det var inte förens en sexårig flicka, Megan, fick en idé som man verkade närma sig en lösning.

Flickan kom på ett helt nytt sätt att närma sig hunden.

Youtube

Hon la dig ner på mage och kravlade fram till hunden, först verkade det inte fungera, men efter en stund och efter att Megan ha visat Daisy mycket kärlek vann hon hennes hjärta.

Efter det första mötet mellan Daisy och Megan var det inget snack om saken om vart Daisy skulle bo i resten av sitt liv.

Här kan du se en film en den tragiska historien om Daisy som fick ett mycket lyckligt slut:

Vilken tur att Daisy äntligen fått det hem hon förtjänar, dela om du också tycker att Megan gjorde ett fantastiskt jobb!