I 9 år var hans älskade hund försvunnen. Då fick han plötsligt en bild som skulle förändra allt.

För nio år sedan rymde valpen Boozer från sin husse. Efter alla år hade han gett upp hoppet om att någonsin få återse sin hund någonsin igen. Då fick han plötsligt en bild skickad till sig som skulle förändra allt.

Tiden hade kommit för familjen i Colorado att flytta och detta medförde att deras älskade hund, boxern Boozer, inte kunde följa med. Med tårar i ögonen lämnade de därför sin fina hund till Colorado Foothills Animal Shelter, ett ställe som hittar nya hussar och mattar till hundarna.

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 10.44.51

Då gjorde personalen en anmärkningsvärd upptäckt. När de scannade Boozers microchip upptäckte de att han redan hade en familj sedan tidigare.

Det visade sig nämligen att en man i Alabama, vid namn Lloyd Goldston, hade blivit av med sin hund för nio år sedan. Boozer, som då bara var en valp, hade rymt i samband med en flytt.

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 10.45.28

Lloyd hade gett upp hoppet om att någonsin få se sin älskade hund igen när plötsligt adoptionscentret för hundar hörde av sig och skickade en bild på Boozer.
– När jag förstod att det var han började jag gråta. Speciellt när jag fick se bilden på honom, säger Lloyd till Time.

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 10.46.21

Lloyd och hans två barn kastade sig i bilen och körde 18 timmar i streck för att få återförenas med sin älskade hund. Och trots att nio långa år hade passerat kände Boozer igen sin husse. Med tårar i ögonen fick Lloyd äntligen krama sin älskade Boozer igen.

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 10.49.47

Här kan du se en video på den underbara återföreningen mellan Boozer och hans husse. Ögonblicket när de möts igen är så otroligt fint!

Det här är ännu ett fantastiskt bevis på att hundar aldrig glömmer oss och att vänskapen mellan en hund och dennes ägare är bland den starkaste vänskap som finns!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna