Idiot roar sig med att kasta sten på två oskyldiga hundar – då slår karma tillbaka med full kraft

Det finns mycket som gör mig arg här i världen. Men bland det värsta som finns är när oskyldiga varelser drabbas av enskilda ynkryggars illdåd.

Den här videon på Youtube visar tyvärr detta, men slutet får ändå djurvänner att jubla. När människor behandlar djur på ett sånt här respektlöst och ryggradslöst sätt, ja då slår uppenbarligen karma tillbaka med full kraft.

Denna man bestämde sig för att det skulle vara ”roligt” att slänga sten på två oskyldiga hundar som gick med sin husse på gatan.

Det är någon som tycks stå på en balkong eller något liknande som ser hur illa han behandlar hundarna och bestämmer sig för att filma det. I kameran fångas i alla fall hela sekvensen, från det att mannen med all sin kraft börjar slänga sten på hundarna, tills dess att de får sin revansch. Titta noga på filmen, så ser du att hundarna inte gör någonting till en början, utan det är den förbipasserande mannen som startar med att kasta sten på dem. Sen får han smaka på sin egen medicin…

Mannen kastade upp sten efter sten mot hundarna. De två, tre första stenarna bet hundarna ihop och lät mannen vara. Men när han skoningslöst fortsatte fick de nog och sprang mot honom.

Varning för starka bilder!

Den här mannen gick oprovocerat till attack mot två oskyldiga hundar. Men han gjorde ett stort misstag när han underskattade dem och fick snabbt lära sig en läxa. Dela gärna för att visa att hundar är mycket smartare än vad många tror.