Ingen förstår var gosedjuret försvinner – då fångar den dolda kameran tjuven på bar gärning

När en bebis växer upp kan ett gossedjur verkligen som en extra familjemedlem för hen. Inte bara för att det är något mjukt att krama, den bringar ofta trygghet och glädje där fantasin kan flöda.

Men det är inte bara mänskliga bebisar som gillar gossedjur, även djur.

Det fick personalen på det här djurhemmet se när en av deras stora teddybjörnar alltid försvann – och fångade tjuven på bar gärning.

Det kan vara en hel vetenskap när det kommer till hundar och deras leksaker. Vissa gillar bollar, andra föredrar högljudda små leksaker. Men den här hunden älskar verkligen sin stora teddybjörn.

Men hunden ville inte bara leka med den – han gillade sin teddybjörn så mycket att han ville ta en tupplur tillsammans med den på ett väldigt speciellt ställe.

Bildkälla: Youtube

Att sova tillsammans med sitt bästa gossedjur verkar vara helt oslagbart för den lilla hunden – och med tanke på hur hårt han jobbar för att få in teddybjörnen förstår jag att han verkligen gillar den.

Oavsett vad en hundägares hund gillar att leka med kan alla säkerligen känna igen sig i den här fantastiska videon. I klippet nedan kan du se när han drar in den i buren, även fast jag hoppas hunden har en annan mer öppen sovplats att tillgå, för att få sig en mysig tupplur. Vilken sötnos!

Det här fick mitt på väldigt gott humör, vilken fin liten hund! Tveka inte på att dela artikeln vidare till dina vänner så de också får se det här urgulliga klippet.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.